BingoSpill: spillregler og tipps

Bingo er et tilfeldig spill. Vi kan like godt rettferdiggjøre at umiddelbart.

I bingo det er ikke mulig å påvirke utfallet, men du har faktisk muligheten til å øke dine vinnersjanser med noen enkle tiltak. I denne delen vil du bli presentert med hva du kan gjøre for å øke din sjanse til å vinne den store premien. Du vil bli gledelig overrasket hvis du har frem til nå tenkt at det ikke var mulig å bruke en ekte strategi i bingo. Det er mulig.

Bingo Tipps

Spille flere bingo kort

Jo flere bingo kort du kjøper, jo større sjanse har du til å vinne. Men, dette betyr ikke at du må kjøpe like mange plater som mulig, som flere plater er lik høyere kostnader og dermed en høyere risiko. I stedet for bare å kjøpe en plate, kan du med fordel kjøpe to eller tre plater, slik at du får en mye bedre sjanse til å vinne. Hvis du ønsker å vite mer om hvor mange plater du bør kjøpe optimalt, fortsette å lese. Vi vil lære mer om dette senere i veiledningen.

Bli med i spill med få deltakere

Et annet godt tips er å delta i bingo spill med så få motstandere som mulig for å øke sine egne sjanser til å vinne. Hvis det er mange deltakere, så mange tall er vanligvis ikke trukket før en heldig vinner er funnet. Derfor er det ikke helt underordnet til hvor mange deltakere det er. Trikset er å spille på de tider av døgnet hvor det er færrest motstandere. Det kan For eksempel være tidlig på morgenen eller midt på natten. Den eneste utfordringen kan være at du ikke nødvendigvis vet antall deltakere på forhånd.

Bruk Hjernen Din

Den siste gode råd er å tenke på og bruk sunn fornuft, så du ikke ender opp med å tilbringe hele månedslønn på bingo. Mens du kan øke dine vinnersjanser ved å spille på flere bingo kort, og ved å delta i par-deltaker spill, ikke glem at bingo er basert på flaks. Ergo, du har aldri sikret en seier, uansett hvor mange smarte strategier du bruker. Hvis det er nødvendig, sette en fast månedlig beløp for bingo hvis du er redd for at spillet bruk renner ut.

Bingo Strategi

Bingo laste opp -25 felt (25 med tall og 0 tomme felt) 5 x 5

Bank-opplasting - 27-felt (15 med tall og 12 tomme felt) 3 x 9

Sammendraget er forskjellen i bingo plater og antall felt. Så det er ingen spesielt store forskjeller, men det er nyttig kunnskap hvis du har å velge mellom bingo banko.

Vi Danskene er glade for både bingo og bank, men det bør ikke være noen tvil om at bingo er mye mer utbredt enn banko. Du burde bli kjent med både spill for å finne ut hva du er mest inn hvis du er i tvil.

I selve bowling det vil være et sted mellom 75 og 90 antall baller (avhengig av om du spiller bingo eller banko).